Δεν θέλουμε νοσοκομεία!!!

Το πρωί που πήγαινα χαρωπή στη δουλειά (κολλημένη στην κίνηση προσπαθώντας να βγώ απο Ρετζίκι περιφερειακό) ακούω το εξής στο ράδιο.
Στο δήμο Μίκρας προτάθηκε στο δημοτικό συμβούλιο σε μεγάλο οικόπεδο του δήμου να κτιστεί Νοσοκομείο (νομίζω έγινε λόγος για 2 νοσοκομεία αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατι εκείνη την ώρα προσπαθούσα να κάνω προσπέραση μία που πήγαινε αργά τα ζά στη μέση μεσαίας και δεξιάς λωρίδας).
Το δημοτικό συμβούλιο καταψήφισε την πρόταση καθότι έκρινε πως τα οικονομικά οφέλη ενος εμπορικού κέντρου στο εν λόγω οικόπεδο είναι μεγαλύτερα και πιο σημαντικά απο ένα κρατικό νοσοκομείο.
Εμ βέβαια ποιος θα νοιαστεί για τις ουρές στο ΙΚΑ, για τα ράντζα στα νοσοκομεία, αυτός που θα πάει στην κλινική και στον ιδιωτικό γιατρό του?
Βέβαια αγαπητέ δημότη, πολίτη αυτής της πόλης, ένα νοσοκομείο βοηθάει τον απλό κοσμάκη, ενώ ένα εμπορικό κέντρο θα βοηθήσει να γεμίσουν λίγο παραπάνω οι τζεπούλες των δημοτικών συμβούλων, να αποκτήσει αίγλη η περιοχή με δεκαριά in μαγαζιά για εκλεπτυσμένες τζέπες.
Γιατί ένα νοσοκομείο, το οποίο θα εξυπηρετεί τους πολίτες αυτής της πόλης και των γειτονικών δεν θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής, δεν θα συμβάλλει στο να κτιστούν ξενοδοχεία και μαγαζιά, μόνο κάτι εκατοντάδες λαού θα περνάει καθημερινά απο κει.
Ετσι θα προκόψει αυτή η πόλη σε λέω!!!!

Posted by Ανώνυμος 2:03 μ.μ.

1 Comment:

  1. Erwtas Stomaxhs said...
    to 8ema twn airetwn antiproswpwn einai polu megalh istoria!
    Terastia!
    dioti sunh8ws (99% 8a elega) oi kubernwntes einai oi pleon axrhstoi.
    3erw an8rwpo se xwrio pou egine dhmarxos epeidh epi 4 xronia eftiaxne dwrean ta udraulika kai ta hlektrologika twn pshfoforwn tou.

Post a Comment