Ντίνος Σαδίκης στο Ξυλουργείο του Μύλου

Ανταπόκριση από την υπέροχη συναυλία του Ντίνου Σαδίκη στο Ξυλουργείο του Μύλου την Παρασκευή 3Μαρτίου07, στο blog της ΠαγκόΖμιας ΟικογένΙας των ΔΓιαμαντιών, της καΚύτερης και μοχθηρότερης ραδΓιο-φονικής εκζομπής που αερίζεται στα ερτζιανά της ανέραστης Θεσσαλονίκης, με γλαφυρό'ατη και άκρως περιγραφοσυναισθηματιΚακή κειμενιΚακή ανταπόκριση, γαρνιριΖμένη και πασπαλιΖμένη με πλούσΧια φωτογραφική και βινδεακή τεκμηρίωση. Ακολουθεί σύντομο οπτικό προμόσΧιον.

Posted by Tertuliano Máximo Afonso 3:43 π.μ.

7 Comments:

  1. Erwtas Stomaxhs said...
    Σαδίκης RULES!!!
    Ευχαριστούμε Tertuliano!!!
    homelessMontresor said...
    AAAAAAA υπάρχει και σαλονικιότικο μπλογκοράδιο ή δεν καταλάβα καλά?!
    Tertuliano Máximo Afonso said...
    Είναι το blog της ιδιότυπης ραδιοφωνικής εκπομπής του 958 της ΕΡΤ3 "Διαμάντια" την οποία παρουσιάζει -και φλυαρεί ακατάπαστα στΗν μικρόφωνο- τον ημιτερατογενές ον που ακούει (ενίοτε...) στο όνομα Γιάννης Σημαντήρας και η οποία μεταδίδεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα εώς την 01:00 από Δευτέρα εώς Πέμπτη.

    Έχει δε ιδΓιαίτερο ενδΓιαφέρον το γεγονός ότι έχει οργανωθεί αδαμαντική ομάδα (Πα.Οι.Δγια.) -έχει συνταχθεί και ειδικό κατασταΛτικό που ορίζει της αρχές και τους κανόνες αυτής- και η εκπομπή όπως και το blog της ουσιαστικά λειτουργούν ως ένα βαθμό συλλογικά. Έτσι και αυτό το post με την ανταπόκριση από την συναυλία του Σαδίκη.
    -Ερωτοστομάχη, ο Σαδικής όντως σκίζει!!! :)-

    Πέρα από την πλάκα (και την χαρακτηριστική αδαμαντική δΓιάλεκτο ...) μία από της καλύτερες εκπομπές -αν όχι η καλύτερη και με διαφορά...- εκπομπή στα Fm της Θεσσαλονίκης.

    Προειδοποίηση: Το πρώτο άκουΖμα της, για κάποιον που δεν την έχει ξανακούσει, ίσως αποδειχθεί λίγο... τραυματικό!
    Αν όμως ξεπεράσεις το στάδιο αυτό η ακρόαση γίνεται επικίνδυνα εθιστική...
    Erwtas Stomaxhs said...
    Φίλε θα πρότεινα να το κάνεις ποστ εδώ μέσα αυτό το σχόλιό σου. Ίσως ενδιαφέρει πολλούς ακόμα και μια και πρόκειται για κάτι εξαιρετικά αξιόλογο πρέπει να ακουστεί
    homelessMontresor said...
    Μάγιστα Μάγιστα, θα το ψάξουμε το θέμα! Ευχγαγισώ για την πολύτιμη ενημέγωση! (Τη δουλεύω ακόμα την προφορά είναι η αλήθεια...)
    nosyparker said...
    Θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως αν μας ενημερώνατε για συναυλίες, παραστάσεις κλπ λίγες μέρες νωρίτερα :-) Να μην τα χάνουμε δηλαδής.
    Tertuliano Máximo Afonso said...
    Ερωτοστομάχη έχεις δίκιο, αυτό θα ήταν καλό να γίνει ποστ κάποια στιγμή. Στο μέλλον -όταν θα έχω και το κέφι- θα το κάνω!.. (Ξανασκούνταμε σε παρακαλώ μετά από λίγο καιρό γιατί αυτήν την περίοδο με έχουν πιάσει πολύ -ως πάρα πολύ- τα αντιblogικά μου...)

    homelessMontresor δούλεψε την την αδαμαντική, έχει ενδιαφέρον! (Παρεμπιπτόντως αν και είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του "Γ" δεν το βάζουμε στη θέση του "Ρ" αλλά όπου αυτό ακούγεται όπως στην λέξη "ΔΓιαμάντΓια".)
    ;P

    Nosy όσο μπορώ θα προσπαθήσω να το κάνω. Σε λίγα λεπτά βγάζω ανάλογο ποστ!..
    :)

Post a Comment