"Καλώς ήλθε το κιλτ"


Στη Δυτική Πτέρυγα του Οίκου Glenmorangie οι συνεδριάσεις για το θέμα δίνουν κ παίρνουν. Όλη τη νύχτα οι σύμβουλοι προσπαθούν να βρουν μια άκρη σ'αυτό το παζλ που απασχολεί σύσσωμη την πολιτική κ κοινωνική σκηνή του τόπου. Αυτά τα προβλήματα είναι συνήθως παίξε γέλασε, αλλά αυτό μοιάζει με χοντρή κρίση. Πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο κοινό, το οποίο λόγω των εορτών παρουσιάζεται αποδιοργανωμένο: ο ένας εδώ, ο άλλος εκεί... Τρέχα γύρευε (go figure στα σκωτσέζικα). Κάποιοι είπαν ότι πρέπει να γίνει εξαίρεση κ να νοικιαστούν κομπάρσοι. Άλλοι πάλι πρότειναν να σκάσουν τα σόγια αφου, τέτοιες άγιες μέρες, όλοι μαζεμένοι είναι. Σ'αυτό το σημείο, κάποιοι άλλοι προβληματίστηκαν για το τι θα γίνει με το ρεβανί κ αν θα φτάσει για όλους τους παρευρισκομένους. Κ αν φτάσει, πώς θα το μεταφέρουμε...;;; Άλλοι πάλι ήσαν τόσο αδιάφοροι, που σεκεμέ τι λεγόταν, ποιος ερχόταν ή τί γινόταν τέλος πάντων.

......


Η Δεσποινις Νόουζυ τούς άκουσε όλους προσεχτικά, κ αφού κάθισε για λίγο αμίλητη κ σκεφτική παρότρυνε να κάνουμε σχετική ανακοίνωση (post) το συντομότερο δυνατό, γιατί, λέει, πρέπει να κλείσει θέσεις ο κόσμος άμα επίκειται άφιξη. Κ αντιγράφω αυτολεξεί "Ο Στομάχης για παράδειγμα μας το είχε ανακοινώσει 15 μέρες πριν το ότι ερχόταν Τρίτη και ήθελε να βρεθούμε". Καθ'οτι διαχειρίστρια κ μπλογκερ με πολυετή πείρα, τα λόγια της εισακούσθηκαν κ το παρόν ποστ δεν είναι παρά η επιβεβαίωση αυτών, της ευφυϊας της αλλά κ της κρίσης που προαναφέρθηκε.


Η άφιξις του Σκωτσέζου θα λάβει χώρα την Μ. Τετάρτη το απόγευμα (κ για 24 ώρες) κ το σχέδιό του δεν προβλέπει παρά ελάχιστο ύπνο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί οτι ευρέθη φορτηγό (κομπλέ με χαϊμαλιά κ επιγραφή "Η Παναγιά Μαζί Μου") να μεταφέρει το ρεβανί, αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή με ένα κόμμεντ σας για το κομμάτι που σας αντιστοιχεί. Τα λοιπά στοιχεία της εκδήλωσης (τόπος, χρόνος, διάρκεια, κλπ), μελετώνται από την Προσωπάρχη του παρόντος μπλογκ κ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Το βασικό, όπως τόνισε άλλωστε κ η ίδια, "είναι να είναι free ο κόσμος την Τετάρτη!"

Αν πάλι δεν ενδιαφέρεστε, ή έχετε μεγάλο σόϊ κ κωλύεστε τις άγιες ημέρες, ή έχετε ρημάξει ήδη τα συκώτια σας με νηστίσιμα ουίσκια, τότε σας ευχόμαστε καλή ανάσταση κ καλή φώτιση για περισσότερα χρωματιστά ποστς.

Posted by itelli 6:34 μ.μ.

5 Comments:

  1. nosyparker said...
    Εγώ πάντως θα παραβρεθώ. Δεν το χάνω το ρεβανί με τίποτα! ;-)
    Erwtas Stomaxhs said...
    και γω μέσα είμαι
    πες λεπτομέρειες
    nahames nakanamoko said...
    k gw gamw thn trela mou!!!
    homelessMontresor said...
    Και εγώ εμφανίζομαι από το πουθενά και δηλώνω συμμετοχή! Απλά ας με ενημερώσει και τηλεφωνικός κπ καλός Χριστιανός γιατί ως γνωστόν δεν παρακολουθώ πολύ τον τελευταίο καιρό τα δρώμενα!!!

    Π.σ. Καλώς ήρθες Στομάχι!!!!
    itelli said...
    Ωραία, πάνω που έλεγα να ακυρώσω το φορτηγό (που είναι του κουμπάρου μου, που είναι δεξιός. Κάντε μόνοι σας το συλλογισμό) τελικά δεν θα χρειαστεί. Χαίρομαι, γιατί έβαλα τους ανθρώποι εδώ πέρα να το φκιάχνουν από τότε που μου ήρθε η ιδέα. Αν δεν εμφανιστείτε, θα μπω μεσα (στο ρεβανι).

Post a Comment