Για γέλια κ για κλάμματα

Τι σου είναι το ιντερνέτ ρε παιδί μου... Μπαίνεις να ψάξεις κάτι κ βρίσκεις ό,τι να'ναι εκτός απ'αυτό που θες... Κάτι σαν τεράστιο σουπερμάρκετ με λίγα λόγια. Τέσπα, ας μην το κουράζω: 2 βιντεάκια για τη μεσοβδομάδα (για όσους τελος πάντων δεν φύγατε ακόμη).

Το πρώτο: Η βερσιόν οριΖινάλ (πςςςς...) κυκλοφορεί με αυθεντικούς υπότιτλους στα αγγλικά (εδώ), αυτή η έκδοση όμως (GT, 20άρες ζάντες, ΜΟΜΟ εξάτμιση, κ τεράστιους λασπωτήρες για καλύτερη φινέτσα κ γερό κράτημα στις ευθείες), είναι με ελληνικούς υπότιτλους κ απίστευτα πιο δημιουργική από την οριΖινάλ.




Το δεύτερο: το κλάμμα του είναι όλα τα λεφτά...



Εννοείται πως αυτό το βίντεο (αν κ παλιό) αποτελεί επίσης προειδοποίηση οτι αν ποτέ λάβετε μεϊλ (ή πρόσκληση σε ηλ. παιχνίδι) με αρχείο (ή θέμα) έναν λαβύρινθος, μην το ακουμπήσετε καν...


Posted by itelli 11:02 μ.μ.

9 Comments:

  1. μια αντανάκλαση said...
    Λοιπόν, το πρώτο χωρίς υπότιτλους το έχει παίξει ο Λαζόπουλος στην τηλεόραση για να δείξει πόσο υστερικό μπορεί να γίνει ένα πιτσιρίκι όταν του χαλάει το παιχνίδι του.
    Αλλά οι υπότιτλοι είναι όλα τα λεφτά.

    Το δεύτερο είναι για άτεκνους. Ντροπή σου να γελάς με το κλάμα του παιδιού, αναίσθητε.
    itelli said...
    Είμαι στα ξένα, κ χωρίς NOVA... Εγώ φταίω;
    Ανώνυμος said...
    είναι η περίπτωση που λες:
    να σου πάρει ο διάολος τη μάνα και τον πατέρα,

    και ο πιτσιρίκος με όλο το δίκιο με το μέρος του απαντάει:

    άσε... έχω δοκιμάσει τα πάντα,
    δεν γίνεται τίποτα...
    itelli said...
    Με Ultrex, λούστηκε;
    Erwtas Stomaxhs said...
    H περίπτωση του παιδιού στο πρώτο βίντεο είναι εξαιρετικά σοβαρή.
    Δεν έπαθε την υστερία επειδή του χάλασε το παιχνίδι όπως ειπώθηκε στον Λαζόπουλο (τον μαλάκα).
    Οι γονείς του παιδιού ακούγανε κλάματα και φωνές από το δωμάτιό του για καιρό όταν διαπίστωσαν ότι παθαίνει κρίσεις υστερίας παίζοντας το video game "doom". Για όσους δεν το ξέρουν πρόκειται για ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου όπου με διάφορα όπλα σκοτώνεις βαμπίρ (σαν αυτά τα παιχνίδια που παίζουν αποχαυνωμένα στα ίντερνετ καφέ χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα).
    Οι γονείς του παιδιού πήγανε σε παιδοψυχολόγο και αυτός για να δει με τα μάτια του περί τίνος πρόκειται τους έδωσε μια κάμερα για να καταγράψουν την συμπεριφορά του παιδιού και ιδού τα αποτελέσματα.
    Είναι δεδομένο ότι η ενασχόληση μικρών παιδιών με βίαια video games μπορεί να τους προκαλέσει ανεπανόρθωτες ψυχονοητικές βλάβες.
    Κρίμα στο παιδί και σκατά στα μούτρα των γονιών του.
    nosyparker said...
    Συγνώμη, αλλά αν αυτό που είδαμε είναι όντως η καταγραφή σε κάμερα που ζήτησε ο παιδοψυχολόγος, πώς έχει διαρεύσει το βίντεο στο ίντερνετ; Ποιος το έδωσε; Ο παιδοψυχολόγος ή οι γονείς; Και γιατί;
    nosyparker said...
    Επίσης αναρωτιέμαι... αν το παιδί ήταν δικό σας, κι επέμενε να του αγοράσετε το συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή το έχουν όλοι οι συμμαθητές του, τι θα κάνατε; Εφόσον μπορεί να το κατεβάσει από το ίντερνετ ή να το αντιγράψει από κάποιον άλλον ή να πάει σε ίντερνετ καφέ και να παίξει όσο θέλει, πώς μπορείτε να αποτρέψετε και να προφυλάξετε ένα παιδί από τον κίνδυνο; Δεν μπορείς να είσαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο!
    Σκατά στα μούτρα των γονιών του, συμφωνώ κι επαυξάνω, αλλά μήπως οι γονείς είναι απόντες επειδή εργάζονται μέρα νύχτα "για το καλό του";
    Erwtas Stomaxhs said...
    υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγει το βίντεο στην φόρα ρε nosy. εδώ έχει βγει η πάμελα και η χίλτον δεν θα βγει ο Τομπίας;
    Κρίμα για το παιδί. Αν οι γονείς δεν την παλεύουν ας μην τα φτιάχνουν κιόλας...
    homelessMontresor said...
    Απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα.....

Post a Comment