Κέρδισε η Αριστερά!

Από την στιγμή που και αυτοί, που είδανε πριν λίγο καιρό τα σπίτια και τους ανθρώπους τους να καίγονται ζωντανοί, ψηφίσανε ΝΔ, δεν υπήρχε περιθώριο ελπίδας ν' αποφύγουμε δεξιά κυβέρνηση (εννοώ πιο δεξιά, διότι και το ΠαΣοΚ δεξιό κόμμα είναι, ας μην γελιόμαστε).

Το ενθαρρυντικό και το ευχάριστο είναι ότι και τα δυο "μεγάλα" κόμματα (την λέξη "μεγάλα" την βάζω σε εισαγωγικά, διότι μεγάλος δεν γίνεται κανείς από το ποσοστό που του χαρίζει η πλειοψηφία της χαμερπούς πλέμπας, μεγάλος γίνεται κανείς με τις πράξεις και την στάση του απένταντι στην κοινωνία) έχασαν χιλίαδες ψήφους σε σύγκριση με την περασμένη εκλογική αναμέτρηση. Το ακόμα πιο ενθαρρυντικό είναι ότι αυτές οι χιλιάδες ψήφοι πήγανε στον αριστερό χώρο, στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ που ανέβασαν πολύ το ποσοστό τους έχοντας την δυνατότητα να εκπροσωπηθούν από περισσότερους βουλευτές και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη φωνή τους.

Το ότι η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας πάσχει από έλλειψη αξιοπρέπειας, από έλλειψη κριτικής ικανότητας και οξυδέρκειας και από σταρχιδισμό είναι γνωστό, σήμερα απλά επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά ο κανόνας.

Δεξιούληδες καπιταλιστές των μπουζουκιών, της εκκλησίας και των 650 ευρώ κουκουρούκου! Η φωνή της αριστεράς όσο υπάρχει και όσο ενδυναμώνεται θα είναι το κακό σπυρί στον κώλο σας.

Καληνύχτα...

Posted by Erwtas Stomaxhs 2:09 π.μ.

8 Comments:

  1. kafouroutsos said...
    Mikta asthimata. Kirios ta ho parei kai gamo tin panagia mou dil, na meinoume mia zoi kompleksikoi ragiades me geografiki thesi anamesa se anatoli kai disi alla me politiki thesi pou ensomatonei ta kaka stoiheia kai ton dio kosmon. Ante na pate na gamitheite arhidia mou halasate to vradi. Oust
    astrap said...
    Kalws i kakws stis ekloges pote kaneis swstos den kerdizei, para mono i maza,o giwrgos liagkas,i efi sarri k oloi autoi.
    Paei kairos pou kerdize o anthrwpos.
    Erwtas Stomaxhs said...
    Ρε γκαρντάσια όταν η μισή Ελλάδα έχει αποδεδειγμένα το IQ της τσαπερδόνας τι περιμένετε;
    astrap said...
    nai ok alla exei wraio kwlo
    SKEPSOUTO said...
    PESTA PALIKARIM KAI SFIKSTE TON KOLO SAS KALA ADELFIA GIATI MAS PERIMENEI TORA PAPARA PASALIMENH ME XODRO SIMIGDALI!!!!
    A RE ELLHNA....PALI SKATA TA EKANES!!!
    nahames nakanamoko said...
    είναι παρήγορο πάντως το ότι ανέβηκε τόσο αισθητά η αριστερά!

    εν μέρει ίσως αποβεί θετική και η είσοδος του φασισταρά στιχοπλόκου Καρατζαφέρη στη βουλή ως άλλο δεξιό κόμμα που όμως στρέφεται ενάντια στο κυβερνητικό.βεβαια όταν είδα ποιοι θα ειναι οι εκφραστες του σκεφτηκα οτι θα προτιμούσα την Έφη Σαρρή.Πλεύρης υιός και Βορίδης μου έφεραν το βραδινό από το στομάχι στον ουρανίσκο.
    επίσης δεν εμπιστεύομαι το Καρατζαφέρη γιατί μπορεί να το τουρλώσει αν του τάξουν,θα δείξει ο χρόνος

    Μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ πάντως αν κ δεν τους ψήφισα παρ'ότι blogger(αχαχα)!
    Μαράκι said...
    Οι πολίτες κάθε χώρας έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει και τους εκφράζει λένε και συμφωνώ για το 42% αυτό του τόπου.
    Το 58% που δεν τους ψήφησε γιατι πρέπει να κάτσει να τους γαμήσουνε για άλλη μια τετραετία?....το μόνο θετικό ? τουλάχιστον δεν θα βλέπουμε τα μούτρα της Γιαννάκου άλλα 4 χρόνια..
    Erisadesu said...
    μπορούμε να μιλάμε για νίκη της αριστεράς... αλλά αυτές οι 10 έδρες των ακροδεξιών στην βουλή με χαλάει πάρα πολύ.

    μου στερεί ουσιαστικά την χαρά της νίκης.

Post a Comment