καζους Μπελη

λοιπόν μάγκες μου... πριν από λίγη ώρα το κολλητάρι μου που έχει φωτοτυπάδικο έλαβε ως αποστολή να στείλει αυτό το FAX σε δημόσια υπηρεσία! Βρίσκομαι στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου και γελάω μόνος μου... Κάντε και' σεις νεφρό λοιπόν!

Posted by Erwtas Stomaxhs 2:37 μ.μ.

7 Comments:

  1. nahames nakanamoko said...
    πωπωπω!!!

    τη το σβυσαται το τιλέφονο γαμό τι πουτανα μου...
    Erwtas Stomaxhs said...
    αν τω χριάζαισε φοίλαι στω σταίλνο! Χαχαχαχα
    nahames nakanamoko said...
    με τα τιμής

    ο Αντιπροεδερας
    Ανώνυμος said...
    Κιριε Αντιπροεδερα,
    διστιχος δεν ενωησατε τη ινε αφτο που σας ζιτισαμε να μας στιλετε. Εμεις σας ηπαμε να μας πιτε μγια ιστορια με τον αοιμνυστο Ιωρδανη Καραγεοργιου και εσεις μας γκραψατε για το συλογο σας. Παρακαλο πολλη εος τα τελη του ΝΟΕΜΠΡΙΟΥ να μας την εχετε ξαναπωστηλει.
    Τελος κιριε Αντιπροεδερα σας παρακαλο πολλη να ανακαλεσετε οτι ηπατε περι «περσονα να γκρατες»

    Με τα τιμης η κυρια Σοφη
    Erwtas Stomaxhs said...
    xaxaxaxaxaxa είσαι καμμένος ρε!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
    kafouroutsos said...
    Τώρα να πω ότι γάμησε ο τύπος, θα ναι λίγο. Επισης να διορθώσω την κυρία Σόφη, που προφανώς δεν έχει διδαχτεί την σωστή Ελληνική. Το γκραψατε ειναι γκραπσατε φυσικά. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια λάθη. Και ας πω μια ιστορία:
    Ήμουν με τον Ιορδάνη το 1967 και γαμούσαμε. Ήρθε η χούντα και του την κόψαν. Εγώ γαμάω ακόμα
    nahames nakanamoko said...
    Εγω τον Ιορδανη τον γνώρισα στα Φώτα του '66. Ένα χρόνο πριν γαμήσουνε με τον ΚΑφού. Θυμάμαι πως τον διέσχισα χωρίς πρόβλημα,διάολε,καθώς το περιστέρι μαύριζε και κουτσουλούσε ασταμάτητα τους λουόμενους.Διάολε.Όλα έγιναν κάτω απ'το χειμωνιάτικο ήλιο. Ήταν αλκυονίδες θυμάμαι,διάολε,όλα ήταν τόσο ήσυχα τότε.Μετά ήρθε ο Καφού και η δικτατορία,διάολε,η οποια-σεις δεν το ξέρετε αλλα- κραταει ακομα με το δικτατορικο που κανει ο Καφου στη γλωσσολογια στο Ηνωμενο Βασιλειο.

Post a Comment