Έκκληση.

Παιδιά ζητώ συγγνώμη που αναρτώ κάτι άσχετο με την θεματολογία του blog, όμως ένας καλός φίλος εχτές το βράδυ βρέθηκε αντιμέτωπος -έτυχε μάλιστα εκείνη την ώρα να βρίσκομαι μαζί του- με μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη, αυτό της κλοπής του αυτοκινήτου του. Αντιγράφω την έκκλησή του από το blog του και αν πιθανόν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί του.
Ευχαριστώ.

Αγαπητοί Bloggers,

Ζητάω την βοήθεια σας. Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008 κλάπηκε απο την περιοχή Χαριλάου, στο γήπεδο του ΑΡΗ, το αυτοκίνητο μου. Ειναι μία μαύρη ALFA ROMEO 147 μοντέλο 2005 με πινακίδα κυκλοφορίας ΚΟΗ 9750. Στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου στην ένωση της πίσω πόρτας με τον προφυλακτήρα υπάρχει ένα χαρακτηριστικό άσπρο σημάδι απο χτύπημα ενώ και ο ιδίος ο προφυλακτήρας, πάντα απο τη δεξιά πλευρά, είναι χαρακτηριστικά γρατζουνισμένος.

Ο/Οι δράστες μπήκαν στο αμάξι με το κλειδί του αφού πρώτα έκλεψαν το μπουφάν του αδερφού μου μέσα σε Internet Cafe. Κατα πάσα πιθανότητα είναι άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία το χρησιμοποιήσαν για βόλτες και μετα το παράτησαν. Ετσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω εγώ.

Σας παρακαλώ θερμά αν έχετε κάποια πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο 2310-823297. Επίσης αν θέλετε φιλοξενήστε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και στο δικό σας Blog.

Eυχαριστώ πολύ.
Sebs

Posted by Tertuliano Máximo Afonso 9:10 μ.μ.

0 Comments:

Post a Comment