Απρόκλητο ποστ

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο ΑΤ Καισαριανής και ήταν εκτός υπηρεσίας, περνούσε με μοτοσικλέτα από τη διασταύρωση των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου, όταν δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα αλλοδαπών, οι οποίοι τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πρόσωπο, και του άρπαξαν το υπηρεσιακό του πιστόλι.

Συνεχίστε εσείς να τους πετάτε στη θάλασσα, να τους καλείτε στην Ασφάλεια για να τους πλακώσετε στο ξύλο, να τους ανακρίνετε σε χωράφια με ή χωρίς ξένους πράκτορες, να τους σκοτώνετε στη μέση του δρόμου υποστηρίζοντας ότι προσπαθούσατε να τους σώσετε από κατάποση ξυραφιών, να τους βάζετε να πλακώνονται για να σπάσετε εσείς πλάκα κ μετά να αθωώνεστε πανηγυρικά, κ αυτοί θα σταματήσουν να συμπεριφέρονται απρόκλητα.

Προφανώς στη σχολή δεν διδάσκεται το "Ο,τι κάνεις, θα το βρεις μπροστά σου"

Κ μια που τ'αναφέραμε, κ αρχή διαλόγου κάναμε, το "απρόκλητα" νομίζω ότι ήταν η αστοχότερη (για την ΕΛ.ΑΣ) ορολογία που χρησιμοποιήθηκε. Διότι, έμμεσα, ο κύριος που έβγαλε την ανακοίνωση στα πρακτορεία, κ κατόπιν εκείνου κ η ΕΛ.ΑΣ γενικότερα, έμμεσα (ξαναλέω) παραδέχονται ότι αν ο αστυνομικός επιτίθετο κατά των μεταναστών θα ήταν μια πράξη προκλητική...

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ!!!

Έστω κ έμμεσα.

Τώρα μένει να μας πείτε γιατί τούς αθωώνετε λοιπόν;

Posted by itelli 7:33 μ.μ.

1 Comment:

  1. Ανώνυμος said...
    Λές χαζομάρες.
    Το αντίθετο του "απροκλητός" είναι το "προκαλούμενος" και όχι το "προκλητικός".
    Μάλλον εσύ αστόχησες και όχι η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Post a Comment