Street Panthers - Κινητοποιηθείτε

Αν δεν αντέχετε άλλο την ανυπόφορη κατάσταση στην πόλη μας με τα παρκαρισμένα όπου να 'ναι αυτοκίνητα, υπάρχει τρόπος να αντιδράσετε.



Street Panthers

Στο παρελθόν τα πρώτα 20 αυτοκόλητα μοιράζονταν δωρεάν και τα επόμενα πωλούνταν σε εξευτελιστική τιμή. Τώρα πωλούνται και σε κεντρικά περίπτερα. Οι Street Panthers όμως σας δίνουν τη δυνατότητα να τα κατεβάστε και να εκτυπώσετε μόνοι σας. Νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Χρειάζεται απλώς λίγο θράσσος να το κολήσεις στο παρπρίζ. Εγώ το έχω κάνει, άρα μπορείτε κι εσείς. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Posted by nosyparker 7:29 μ.μ.

7 Comments:

  1. nosyparker said...
    Η περίπτωση που αναφέρεται στους στίχους του τραγουδιού (αυτή στα Εξάρχεια) είναι γνωστή εδώ και μήνες. Blogger περπατά και συναντά αυτοκίνητο που είναι εξολοκλήρου παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο και τον εμποδίζει να περάσει. Ο φίλος μας παίρνει φόρα, στηρίζεται με το χέρι στο καπό και περνά από πάνω. Ο συναγερμός χτυπά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπινε καφέ δίπλα στην πλατεία, ορύεται!!! Κι από πάνω του κάνει και μύνηση για φθορά περιουσίας. Η συνέχεια στα δικαστήρια. :-/
    nahames nakanamoko said...
    μαζί με τον τύπο στο περιστατικό ήταν και η φίλη μας η purple clementine, μου την είπε η ίδια τη φάση πέρσι το καλοκαίρι.
    nosyparker said...
    Ναι έχεις δίκιο, οι περισσότεροι bloggers γνωρίζουν το περιστατικό. Ο DCD περιμένει το δικαστήριο. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να πάμε να τον στηρίξουμε.
    Leigh-Cheri said...
    Εγώ τα αυτοκολλητάκια που λέτε τα έχω ήδη αγοράσει, αλλά τώρα, όπως ξέρετε, έχω πρακτικές δυσκολίες στο να τα κολλήσω:-P Θα αναλάβω δράση μετά την επιστροφή μου. Η κατάσταση με τα παρκαρισμένα όπου να 'ναι, στη Θεσσαλονίκη, έχει πάρει φασιστικές διαστάσεις! Κι αφού δεν επιβάλλουν μέτρα αυτοί που πρέπει, το μόνο που μένει είναι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
    Erwtas Stomaxhs said...
    Με τον Tertul και την Cheri συζητούσαμε στην Κολωνία περί του θέματος αφού μας είχε κάνει εντύπωση πόσο ανθρώπινες είναι οι πόλεις της Ευρώπης δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να βγουν από το σπίτι τους και να κυκλοφορούν έξω σαν άνθρωποι ενώ στην Ελλάδα δεν τους βλέπεις πουθενά μια και είναι αναγκασμένοι λόγω των φασιστικών μας πρακτικών να ζουν σαν τα ποντίκια στα διαμερίσματά τους. Τότε ο Tertul είπε: Μα καλά δεν βλέπεις τέτοιους ανθρώπους έξω; Στο Cosmos μαζεύονται όλοι λέει... Σώπα ρε Tertoul του λέω, σοβαρά; Σοβαρά, λέει, πήγαινε μια μέρα να δεις όλες τις θέσεις πάρκινγκ για τους ανάπηρους, όλες κατειλημμένες είναι! Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην χώρα της πουστιάς παίδες. Πρέπει να κρατήσουμε την φλόγα αναμμένη!
    nosyparker said...
    Χαχαχαχα ρε τον tertul θα μας τρελάνει!!! Αν και η κατάσταση γενικώς είναι για κλάματα, δεν μπόρεσα να μη γελάσω. :-)
    Piko Apiko said...
    Γάϊδαροι σε ξένουσ αχυρονες

Post a Comment