Απλά αίσχος!





Γιαγιά "κουκουλοφόρος" συλλαμβάνεται από τα ΜΑΤ.

Posted by nosyparker 3:32 μ.μ.

16 Comments:

  1. Erwtas Stomaxhs said...
    Αυτό είναι το κράτος της Δεξιάς!
    Αυτό είναι το κράτος της Πουστιάς!
    Αυτό είναι το κράτος που έχτισε με κόπο και ιδρώτα, πετραδάκι-πετραδάκι το κόμμα των Δεξιών αλητών... το κόμμα των μπάσταρδων ρουφιάνων που έκανε τους πολίτες αυτής της χώρας από Έλληνες, Γραικύλους...
    Να το χαίρεστε το δημιούργημά σας γαμημένοι Δεξιοί πουσταράδες!
    Leigh-Cheri said...
    Κοίταξε να δεις nosy μου. Μπορεί αυτή η γιαγιά να είχε αποκλίνουσα συμπεριφορά. Στην περίπτωση αυτή, ο νόμος του (παρα)κράτους λέει ότι θα έπρεπε να τιμωρηθεί με την ποινη της εκτέλεσης/δολοφονίας. Οπότε και που της χαρίσαν τη ζωή, χάρη της κάνανε!

    Τα έχω δει όλα πια!!!
    AATON said...
    Erwtas Stomaxhs είσαι πανύβλακας και δεν διαφέρεις σε τίποτε απο τα φασιστόμουτρα που συναντάμε καθημερινά γύρω μας σε όλα τα κράτη του κόσμου.
    Κάτι σαν και σένα γαμήσανε την κοινωνία. Βγάλε λοιπόν τον σκασμό και αναλογίσου τι έκαναν τα ΜΑΤ στην διάρκεια της 20ετίας του ΠΑΣΟΚ παλιομαλάκα, που ότι θές θυμάσαι.
    Είμαι δεξιός ναι, αλά δεν επικροτώ την συμπεριφορά της αστυνομίας, αντίθετα την καταδικάζω απερίφραστα, όπως καταδικάζω και τους κουκουλοφόρους, και αυτούς που πυροβολούν αστυνομικούς κρυμμένοι, δίνοντάς τους μεγαλύτερη δύναμη και λύνοντάς τους τα χέρια για χειρότερα στην ουσία.
    Όπως εξοργίστηκες εσυ βλέποντας αυτό το βίντεο, το ίδιο εξοργίστηκα κι εγώ ο δεξιός..
    Είπες τίποτε κάφρε;
    Tertuliano Máximo Afonso said...
    "...δεν επικροτώ την συμπεριφορά της αστυνομίας, αντίθετα την καταδικάζω απερίφραστα, όπως καταδικάζω και τους κουκουλοφόρους, και αυτούς που πυροβολούν αστυνομικούς κρυμμένοι..."
    Αφού λοιπόν καταδικάζεις αστυνομικούς και ασφαλίτες ποιο είναι το πρόβλημά σου;..

    Δείγμα εξέλιξης:
    Από το "Καραμανλής ή τανκς" περάσαμε στο "Καραμανλής ή ...ΠΑΣΟΚ".
    Μεγάλη πρόοδος της νοημοσύνης...
    AATON said...
    Tertuliano Máximo Afonso,λάθος κάνεις. Είμαι δεξιός γιατί έχω τις πεποιθήσεις μου και δεν δίνω αναφορά σε κανέναν γιατί αυτό επιλέγω.
    Το πρόβλημά μου είναι το καθ ολοκλήρου απαξιωτικό και καθυβριστικό σχόλιο του φίλου μας
    "Αυτό είναι το κράτος της Δεξιάς!
    Αυτό είναι το κράτος της Πουστιάς!
    Αυτό είναι το κράτος που έχτισε με κόπο και ιδρώτα, πετραδάκι-πετραδάκι το κόμμα των Δεξιών αλητών... το κόμμα των μπάσταρδων ρουφιάνων που έκανε τους πολίτες αυτής της χώρας από Έλληνες, Γραικύλους...
    Να το χαίρεστε το δημιούργημά σας γαμημένοι Δεξιοί πουσταράδες!"


    για το οποίο δεν σε βλέπω να λές κουβέντα εθελοτυφλώντας επιδεικτικά.
    Όταν κάποιος βρίζει το 51% του λαού, ξεχνώντας τα 20 χρόνια, μάλον μας δουλεύει η είναι ψυχάκιας.
    Ούτε εμένα μου άρεσε η διακυβέρνηση της Ν.Δ. του Καραμανλή, και θα δω ποιόν θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές. ΠΑΣΟΚ ίσως, μα όχι Παπανδρέου, τον θεωρώ ακόμη πιο ανίκανο και επικίνδυνο.
    Επειδή μπήκα στο Blog του ανωτέρω και τον διάβασα σε αρκετές αναρτήσεις του, και είδα πως έχει το χάρισμα της έκφρασης, λυπάμαι που εδώ έδειξε ένα δείγμα χαμηλού επιπέδου και τρομερής εμπάθειας.
    Περίμενα κάτι πολύ διαφορετικό απο έναν που ξέρει να γράφει και να εκφράζεται.
    Κατάλαβες τώρα το πρόβλημά μου;
    Την καλημέρα μου απο Τορόντο σε σένα, σε κείνον και σε όλους σας.
    Erwtas Stomaxhs said...
    Για την Δεξιά υπάρχει αρκετός χώρος στο φεγγάρι!
    Έξω οι πουστοδεξιοί από τον πλανήτη ΓΗ!
    Αριστερή ανάσα σε όλον τον ντουνιά εδώ και τώρα!
    ΠΑΟΚ ρε μουνιά!
    Erwtas Stomaxhs said...
    Α! @AATON μια και είδα κιόλας ότι δεν σε κάλυψε η ψήφος που πέταξες στον Κωστάκη και θες να την αλλάξεις να σε πω ότι υπάρχουν αρκετές ακόμα Δεξιές λύσεις για τα γούστα σου. Σε κάτι πιο πρασινάκι υπάρχει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσφέρει εξίσου κυριλέ χλυδοπακέτα για καπιταλίζοντα ένστικτα ενώ έχουμε και σε πιο μαυρο/μπλε αποχρώσεις, σαν τα τζην τα Blue-Black που λέτε και 'σεις στο Τορόντο, το τρομερό και φοβερό ΛΑΟΣ!!! Το οποίο λύνει και τις δεξιο/μεταφυσικές αναζητήσεις του ψηφοφόρου εισάγοντας διαστημόπλοια από τον Σείριο, Δέρος από τα έγκατα της γης, καλικάτζαρους, Κθούλου, Ζουλού, Ελληνογιαπωνέζους, Πυραυλορώσους, Αγίους με κοντάρια, Φτερωτά Νεφιλίμ, ξεδοντιάρικα Ελωχίμ, μαθουσάλες Εβραίους, νεογνά Μαμούθ, σκατιάρηδες Σιωνιστές κτλ κτλ. Στο ΛΑΟΣ θα βρεις ό,τι ζητάει η ψυχή σου και με μόνο 29€ μπορείς να αγοράσεις και 45 βιβλία με όλη την αλήθεια που πρέπει να γνωρίζει κάθε πολίτης που θέλει να λέγεται άνθρωπος!

    ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!!!
    ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
    ΚΑΝΤΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!!!
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
    AATON said...
    Erwta Stomaxh,
    Δεν ψηφίζω Ελλάδα, εδώ και 20 χρόνια φίλε μου, γιατί, από ότι είδες, είμαι Έλληνας του εξωτερικού, κάτι που είναι από όσο διάβασα σε μια ανάρτησή σου το μεγάλο σου όνειρο, συν το ότι θέλεις να αγοράσεις και μια μπέμπα, και που δουλεύεις σαν σκυλί για να την αποκτήσεις.
    Λοιπόν, εγώ καλέ μου φίλε, έχω την 535, η δικιά μου την 330, και απο τον πεθερό απέκτησα και την 735. Μπέμπες όλες για να ζηλεύεις :-P Α! μην ξεχάσω, και ένα Golf-άκι για το χειμώνα με τα χιόνια, γιατί μπέμπα με αλάτια και χιόνια δε λέει.
    Τις αποχρώσεις που μου συστήνεις, σε διαβεβαιώ πως έχει κάμποσους που τις φοράνε, δεν θέλω να ανήκω εκεί. Μα και στο Κ.Κ. δεν μου επιτρέπω να ψηφίσω αδερφέ, μιας και ο λαός δεν ξεχνά, ούτε τι σημαίνει αριστερά.
    Ξέρεις για ποιά αριστερά μιλάω, έ; Εκείνην που κατάσφαξε κάποτε τον κόσμο απο Ήπειρο μέχρι Δράμα, χάριν της εξουσίας. Και επειδή η οικογένειά μου είχε 6 θύματα αυτής της θηριοδίας, απαγορεύεται να ασχοληθώ με την παράταξή σας, ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΥΚΟΚΥΡΗΣ.
    ΄Για όσο θα πάψετε να παριστάνετε τους σωτήρες της οικουμένης, τους εθνικούς ήρωες, τους προτεργάτες κάθε καλού, τους εργατοπροστάτες στα χαρτιά και στα λόγια, και που στο φινάλε το μόνο που μάθατε να κάνετε όλα αυτά τα χρόνια, είναι να βγάζετε στο πι και φί συνθήματα, όπως οι Κρητικοί μαντινάδες απο το πουθενά, και να κάνετε φεστιβάλ τρείς την ώρα, μετά απο κάθε πορεία.
    Κουραστικοί πέρα για πέρα φίλε μου.
    Και ..ο κόσμος ξύπνησε, τα σφυροδρέπανα έπεσαν, πιάστε και καμία ελληνική σημαία στο χέρι σας, αυτή της ρωσικής αριστεράς την λιγδιάσατε, δε λέει.
    Ιδέα: Γιατί με όλα όσα μάθατε, δεν φτιάχνετε ένα νέο κόμα, που να έχει όλα αυτά που πρέπει, και να συμβαδίζει χρονολογικά, και με τις ανάγκες τις σημερινές του λαού;
    Λέμε τώρα.
    Με τον ΠΑΟΚ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, καθ ότι ΠΑΟΚΤΖΗΣ.
    Καλή σου μέρα, και σόρυ για το σεντόνι, μα μου αρέσει το γράψιμο ρε συ..χε χε..
    Erwtas Stomaxhs said...
    Είσαι ωραίος ρε! Με τόσες μπέμπες πρέπει να ετοιμάσεις και τις ανάλογες προίκες βέβαια, καθότι όταν αφρατέψουν, ως Έλλην του εξωτερικού -και δη της Αμέρικα- που είσαι, είναι MUST να τις τακτοποιήσεις!
    Κόμμα φτιάξαμε και άλλο, βέβαια πριν από 20 χρόνια που εσύ εγκατέλειψες το Ε-Lada δεν υπήρχε αλλά τώρα ΝΑΙ! Υπάρχει και σπέρνει! YEAHHH!!! Άσε που πάει να φάει και το γηπεδάκι του Βάζελου! Μεγάλη μαγκιά!
    Όταν μιλάς για θηριωδίες ελπίζω να συμπεριλαμβάνεις σ' αυτές και τους βιασμούς, τις εκτελέσεις, τους εξορισμούς, τις ηλεκτροπληξίες και τα λοιπά σπλάτερ βασανιστηριάκια των χωροφυλάκων, ταγματασφαλιτών, βασιλικών, φασιστών, εθνικιστών και λοιπών γλοιωδών εις βάρος των συντρόφων της Εθνικής Αντίστασης...
    Ο Παντελής Βούλγαρης ετοιμάζει μια καταπληκτική ταινία για το θέμα, ψάξτο, αξίζει!
    Να είσαι καλά εκεί στην πόρνη ξενιτιά, τα πέρασα και 'γω και ξέρω πόσο σκατά είναι!
    Φιλιά στο Τορόντο ρε!
    AATON said...
    Φιλαράκι, το μίσος φέρνει πάντοτε μίσος, έτσι είναι.
    Ποτέ δεν χειροκρότησα τους διωγμούς και τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι αριστεροί, απλά να μην ξεχνάμε και τα της άλλης πλευράς που προηγήθηκαν και που είχαν σαν αποτέλεσμα ότι επακολούθησε.
    Ξέρεις τι με ενοχλούσε απο πάντα και ακόμη με ενοχλεί;
    Το σύνθημά σας, που το βαρέθηκε ο κάθε νοήμονας πολίτης και που σας πάει πάντα πίσω στην κατάταξη σαν σοβαρή παράταξη, το "ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει δεξιά".
    Ο λαός φίλε μου καλέ, μόνο μαλάκας δεν είναι πλέον. Όχι, δεν ξεχνάει τις μαλακίες της δεξιάς και τα εγκλήματά της, και δεν πρέπει να τα ξεχάσει.
    Μα δεν ξεχνάει ούτε τα εγκλήματα της αριστεράς, και πολύ καλά κάνει.
    Με μία διαφορά.
    Τα λάθη του παρελθόντος, τα θυμάσαι, για να καλυτερέψεις το σήμερα και το μέλλον. Όχι να τα αναμασάς, σπέρνοντας μίσος και διχόνοια, για λόγους ψηφοθηρικούς.
    Οι καιροί αυτοί, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Δεν πιστεύω να διαφωνείς με το σκεπτικό μου.
    Είχα και θα έχω φίλους αριστερούς, τους οποίους επιλέγω και θα επιλέγω πάντοτε, ανάλογα με το πνεύμα ενότητας που τους διακατέχει, όπως και αποφεύγω σαν ο διάολος το λιβάνι εκείνους που είναι ακραίοι και διχαστικοί, άσχετα σε ποιά παράταξη ανήκουν.
    Το κόμμα εκείνο, που θα έχει σαν στόχο του να ενώσει τα 10.000.000 κογκολότσια του Ελλαδιστάν, και θα σκύψει στα προβλήματα του κοσμάκη με πραγματικό ενδιαφέρον (όχι σαν το χτυπητά φτιαχτό του Γιωργάκη και του Τσούπρα..καλά το έγραψα)εκείνο το κόμα θα ψηφίσω ή θα υποστηρίξω με κάθε τρόπο και όλες μου τις δυνάμεις, και δεν θα με ενδιαφέρει εάν είναι αριστερό, κέντρο ή δεξιό.
    Μέχρι σήμερα, δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο. Είδες εσυ; αμφιβάλλω..
    Χαίρομαι που ξαναγύρησες στην πατρίδα, μα, δεν ξέρω αν δεν το έχεις κι όλας μετανοιώσει.
    Εγώ έζησα στην Γερμανία 21 χρόνια, ήρθα Ελλάδα για 2 χρόνια, έφαγα την πατάτα της ζωής μου και ξαναπήρα την βαλίτσα μου για Καναδά..
    Είπαμε, η Ελλάδα, είναι για τους λίγους, πίστεψέ με, ξέρω τι λέω, και.. το ξέρεις σίγουρα κι εσύ.
    Σου εύχομαι το καλύτερο, και με μια μπέμπα, να την χαίρεσαι φιλαράκι, να κάνουμε κόντρα όταν έρθω κάποτε με κάποια άδεια Θεσσαλονίκη.
    nosyparker said...
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
    nosyparker said...
    Tο ανέκδοτο του μήνα: ο ερωτοστομάχης θέλει ν' αγοράσει BMW και δουλεύει σαν σκυλί για να την αποκτήσει!!!

    Άχαχαχαχαχαχα ρε συ Κώστα, πρόσεχε τι γράφεις, γιατί κάποιοι τα πιστεύουν. :-D
    Erwtas Stomaxhs said...
    χαχαχαχα ναι ρε nosy! Φαντάζεσαι; Κλάμα!
    Φίλε @ΑΑΤΟΝ ο λαός δυστυχώς ξεχνά πολύ εύκολα τι σημαίνει δεξιά, γι' αυτό και την ξαναψηφίζει... ο ελληνικός λαός είναι από τους χαμηλότερους σε IQ λαούς του πλανήτη!
    Ένα ζάπινγκ στην τηλεόραση να κάνεις φτάνει για να το διαπιστώσεις. Αν ο λαός ήταν έξυπνος δεν θα αποδεχόταν αυτό το σκουπιδαριό... αλλά συμφέρει στην εξουσία να είσαι μαλάκας, διότι ο μαλάκας θα σε ξαναψηφίσει, όχι ο ξύπνιος...
    Δεν το έχω μετανοιώσει ακόμα που επέστρεψα στο Lada, πήρα θάρρος τον Δεκέμβρη από τις πολλές κουκούλες που είδαν τα μάτια μου...
    Εκεί τι καιρό κάνει;
    AATON said...
    nosyparker, όταν κάποιον δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, δεν έχεις λόγο να μην πιστεύεις πως δουλεύει σκληρά για να αποκτήσει κάτι που το έχει όνειρο.
    Τώρα αν "με δούλεψε" μαγκιά του.

    Αδερφέ, δεν έχεις άδικο, πάντοτε σύμφερε στην κορυφή να έχει απο κάτω της μια μάζα, αμόρφωτη και ανίδεη, για να δαμάζεται και καθοδηγείται πειθήνια και εύκολα ανάλογα με τα συμφέροντα, της κάθε κυβέρβησης.
    Δεν πήραν όμως χαμπάρι πως οι λαοί μια μέρα ξυπνάνε, και στο τέλος τιμωρούν, και μάλιστα, όταν η μάζα εξοργισθεί, τιμωρεί αμείλικτα.

    Ο καιρός;
    Χιόνι θέλετε; εδώ ξεπέρασε το 1 μέτρο στις άκρες του δρόμου.
    nosyparker said...
    AATON, όταν κάποιον δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, τότε κυρίως είναι που δεν πρέπει να πιστεύεις μία απ' όσα λέει ή όσα γράφει. ;-)
    AATON said...
    Ευχαριστώ για την υπόδειξη, θα το έχω υπ' όψη μου για την επόμενη.. χε χε!
    Την καλημέρα μου (καλησπέρα εκεί) :-)

Post a Comment