Ό,τι να ναι!

Καταγγελία για τους πίνακες της ΠΔΣ, της Αγγελικής Ηλιοπούλου

Και μετά σου λένε ότι οι διορισμοί είναι αντικειμενικοί!!!

Posted by nosyparker 11:30 π.μ.

2 Comments:

  1. Leigh-Cheri said...
    Γιατί δεν εκπλήσσομαι???

    Δεν ξέρω τι μπορούμε πια να κάνουμε. Πολλές φορές η απογοήτευση είναι τέτοια που λέω: "Δεν πάνε στον διάολο; Δεν ξανασχολούμαι!" Μετά όμως παίρνω ανάποδες γιατί κι αυτοί αυτό ακριβώς θέλουν. Αλλη λύση από το να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και να τα παρακολουθούμε όλα από κοντά, δυστυχώς, δεν υπάρχει. Έχω ακούσει ένα σωρό παρόμοιες περιπτώσεις.
    Εγώ ήδη συντάσσω μια επιστολή για το απαράδεκτο σύστημα του ΑΣΕΠ που έχω πει και παλιότερα, που ουσιαστικά καταργεί τον ίδιο τον ΑΣΕΠ μειώνοντας κάθε φορά τα μόρια της επιτυχίας μας. Είναι χυδαίο και απαράδεκτο να μην λαμβάνεις υπ' όψιν σου τις προηγούμενες επιτυχίες σε τέτοιες ψυχοφθόρες εξετάσεις, λες και τις έχει δώσει άλλος. Με την ίδια λογική, να μην ισχύει και το πτυχίο μας δηλαδή μετά από 10 χρόνια κτήσης του. Θα μας τρελάνουν!
    nosyparker said...
    Κατά την άποψή μου, οι επιτυχίες στον ΑΣΕΠ θα έπρεπε να προστίθενται κάθε φορά, έτσι ώστε κάποιος που έχει περάσει 3 φορές να τριπλασιάζει τα μόριά του. Όχι αυτό το αίσχος! Τουλάχιστον εμείς τότε είχαμε το δικαίωμα να δουλεύουμε ως ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές βάσει της επετηρίδας μας. Τώρα όποιος δεν περάσει στον ΑΣΕΠ μένει τελείως απ' έξω.

Post a Comment