ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕπ!!!

ΛΛΛέω να με καλωσορίσω κι εμενα σ'αυτό το υψίστης σημασίας και σοβαρότητας μπλλλλογκ. Γειά σας! Καταρχήν θα πρέπει να επισημάνω οτι εμείς ειμαστε όλοι γαμάτα άτομα ενώ αυτοί οι Αθηναίοι φυσικά είναι φλώροι. Εδώ και μερικούς μήνες βρίσκομαι κι εγώ στο κράτος του εχθρού και τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφαμε τόσο καιρο πάνω και τώρα το διαπιστώνω με τα ίδια μου τα μάτια. Δε σε λέω τίποτα! Επίσης πρέπει να επισημάνω οτι χαίρομαι!

Θέλω να σας ενημερώσω οτι πρέπει όλοι να επισκεφτείτε το διαδικτυακό τόπο του μεγαλειωδέστατου Προξενείου της Λαϊκής Δημοκρατίας Θεσσαλλλλονίκης εις το κράτος των Αθηνών καθώς μέλη και αξιωματούχοι του Προξενείου είναι ήδη μέλη της Αιτιατικής. Παρ'όλα αυτά δεν έχουμε ακόμη καλέσει τον κ.Πρόξενο και τον κ.Πρόεδρο αλλά θα πρέπει να φύγει ειδική επίσημη πρόσκληση με όλες τις τιμές και τις χαρές και να κανονίσουμε για στρώσιμο κόκκινου χαλιού κτλ. Η διεύθυνση στην οποία μπορούν να βρούν καταφύγιο και υποστήριξη οι απανταχού ξενιτεμένοι βόρειοι είναι http://prokseneio.blogspot.com


Τέλος έχω να προσθέσω ΜΠΑΟΚ ολλλέο, ΑΡΗ ολλλέο, αμπαλλλαέο και αααααασε με τώρα σε λλλλλλλλέω!!!

Posted by *tsiormanos* 7:17 μ.μ.

11 Comments:

  1. itelli said...
    Α καλά, ε; ... Ακόμα δεν τό'στησαν τα παιδιά το μαγαζί ("Το Γιουσουρούμ" μου'ρχεται να το λέω) κ τους τη φέρατε αποσχιστικώς... :)

    Τέσπα, άμα δηλ. το Προξενείο είναι του Εξωτερικού, αυτό εδώ είναι του Εσωτερικού; Εξωτερικό εννοείται/ε Κάτ'απ'τα Τεμπη; Εγώ πού ανήκω;;; :)
    kafouroutsos said...
    Floroi,floroi oi athinaoi ala ekei metakomises. Prodoti
    *tsiormanos* said...
    *xazokafou: proswrina mono proswrina se lllllew!!!afou egw stopa ki allh fora egw thesallloniki menw!!!

    *itelli: profanws anikeis stou eswterikou. Ta synora nai einai peripou sta Tempi etsi opws exei diamorfwthei h katastash. An paratiriseis pote anevainontas me to pou ftaneis Tempi arxizei na allazei h atmosfaira kai h stratosfaira.
    Erwtas Stomaxhs said...
    Θα βάλουμε και αυτό το Μπλλλοκ λλλινκ σε λέω
    *tsiormanos* said...
    eeetsi eeeetsi!!!!
    Ανώνυμος said...
    Ντροπή σας.Έιστε κομπλεξικοί;Για τον ΠΑΟΚ όλα αυτά;ΈΛΛΗΝΕΣ είμαστε ρε παιδιά.Αδέλφια είμαστε.Να φύγει το μίσος.Άγαπώ τρελά την Θεσσαλονίκη και τις ομάδες της.Εεν υπάρχει Βορράς και Νότος παρά μόνο Ελλάδα!!!
    Erwtas Stomaxhs said...
    Πλλλάκα κάνουμε ρε φίλλλος. Μη τρελλλένεσαι!!!
    Ανώνυμος said...
    ούφ!!ησύχασα.Να είστε καλά παιδιά!!!!
    *tsiormanos* said...
    klllllein!!!...plaka kanoume!alla MPAOK re!!!xxeexexexexeee
    kafouroutsos said...
    Na pethanoun oi athinaioi. Na tous pesei o parthenonas sto kefali
    p.s Poia einai afti i periohi i vera?
    Erwtas Stomaxhs said...
    kafou μη τρομάζεις τον κόσμο ρε!!!
    :ΡΡ

Post a Comment