Με σήμα το γαϊδούρι



Μπήκα πριν λίγο στο blog της magica και είδα αυτό! Με σήμα το γαϊδούρι.
Ακολούθησα το link και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα με την πρωτοβουλία των τύπων.

http://streetpanthers.blogspot.com/index.html

Από το ένα πήγα στ’ άλλο κι έμαθα ότι σήμερα Παρασκευή 23 φεβρουαρίου η Ένωση Πεζών κάνει πάρτυ στο γνωστό μπαράκι Sante. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το link.

Νομίζω πως είναι κάτι που αφορά όλους μας. Μου φαίνεται πως θα πάω να εγγραφώ.

Update: Εξαιρετική και η προσπάθεια των: Μαύρος Γάτος, Ροδιά & Ημίαιμος με το blog τους ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΦΕΛΛΟΙ. Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοια θέλω να βλέπω.

Posted by nosyparker 4:30 μ.μ.

22 Comments:

  1. Erwtas Stomaxhs said...
    Τέλειο!!! Μπράβο για το ποστ

    ΥΓ: Nosy αν βρεις χρόνο σε παρακαλώ κάνε ένα λινκ και στα 2 Μπλοκ
    nosyparker said...
    Yes sir! Άλλο τίποτις; :-D
    H.Constantinos said...
    Αντε, και καλές δουλειές!

    Κυρίες και κύριοι, αγαπητή Nosy, το salonica.blogspot το είδα πριν 2-3 μέρες... Εριξα μιά ματιά γενικώς, και με τρόμο είδα ότι άνοιξαν καμμιά 45αριά pop-up! (εντάξει, υπερβάλλω...) Δεν κάθισα να δώ φυσικά τί ήταν το καθένα γιατί περίμενα από στιγμή σε στιγμή να ηχήσει ο ανατριχιαστικός συναγερμός του antivirus, αλλά υποθέτω ότι ήταν σαν όλα τα γνωστά pop-up... (πώς να κερδίσετε 2.000 ευρώ την ημέρα από το σπίτι σας, τάβλι online, η γυναίκα των ονείρων σας ένα κλικ μακριά, κλπ, κλπ...) Αρχισα να κλείνω τα παραθυράκια ένα - ένα, και μετά από 20 λεπτά που τελείωσα, διαπίστωσα ότι δεν ήχησε ο συναγερμός... Πάρα πολύ ωραίo blog!!

    Αλλο: Πολύ τους ζηλεύω τους streetpanthers!
    Γιατί προφανώς είναι προνομιούχοι.
    Μπορεί να μένουν σε κυριλέ προάστιο με ιδιόκτητο parking και δουλεύουν εκεί δίπλα, είτε δεν δουλεύουν καθόλου.
    Μπορεί να μένουν στο κέντρο και να δουλεύουν εκεί, οπότε πάνε παντού με τα πόδια.
    Μπορεί να είναι και εισοδηματίες.
    Πάντως σίγουρα δεν τρέχουν γιά δουλειές όλη μέρα με το αυτοκίνητο.
    Και έρχονται τώρα όλοι αυτοί που τρέχουν όλη μέρα με το αυτοκίνητο να τους χαλάνε τα πεζοδρόμια, την βόλτα τους, αλλά και την αισθητική του περιβάλλοντος οι άθλιοι!

    Δεν ξέρω τί γίνεται στην όμορφη πόλη σας, αλλά εδώ στην Αθήνα οι συνάδελφοι και εν δυνάμει streetpanthers κατοικούν Εξάρχεια, Νεάπολη, Λυκαβηττό, Πλάκα, Κεραμεικό, Θησείο, κλπ.

    Οι πιό ωραίοι απ'όλους, οι πιό high, αυτοί της Πλάκας τα έχουν καταφέρει μιά χαρά! Εχουν απαγορεύσει την είσοδο σε όλα τα αυτοκίνητα εκτός από τα δικά τους, κανονικά και με το νόμο. Ούτε ακτιβισμοί και ταλαιπωρία, ούτε τίποτα. Ασχολείται η αστυνομία. Ετσι είναι άμα έχεις το χρήμα και τα κονέ...
    Οι άλλοι οι ταλαίπωροι των Εξαρχείων, οι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος πόλης, ζούν ένα δράμα, και ίσως καταλήξουν ακτιβιστές οι άνθρωποι, γιατί τους έχουν βγάλει την Παναγία όλοι οι εργαζόμενοι που έρχονται οι άθλιοι και παρκάρουν όπου βρούν και μάλιστα κάτω από το σπίτι τους!

    Αγαπητοί streetpanthers, ωραία προσπάθεια, αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα με τα αυτοκόλλητα.
    Αν δεν του τρυπήσεις του αλλουνού τα λάστιχα, άν δεν του πετάξεις οξύ στο καπώ, άν δεν του σπάσεις κανένα παρμπρίζ, νομίζετε ότι θα καταλάβει; Την άλλη μέρα πάλι εκεί θα είναι μπροστά στο σπίτι σας και θα εμποδίζει ο άναίσθητος τα εκατομμύρια τυφλών και ανάπηρων που κινούνται με τάξη και αισθητική στα πεζοδρόμια!

    Προτείνω γκαζάκια, μικρές μολότοφ σε μπουκάλια Perrier, διαβρωτικό γιά τα καπώ, design ανοξείδωτους λοστούς γιά τα παρμπρίζ, και γιά τα λάστιχα Ελβετικούς σουγιάδες που έχουν τις καλύτερες λεπίδες.

    Και άν κάποιος αναίσθητος πλακώσει κανέναν streetpanther στο ξύλο μόνο και μόνο γιά ένα αυτοκόλλητο, μή το βάλετε κάτω! Συνεχίστε τον αγώνα με μολότοφ Perrier!

    Εξω τα αυτοκίνητα από τις γειτονιές μας!

    Αδέρφια, τα Εξάρχεια, η Πλάκα, το Κολωνάκι και η Ηρώδου Αττικού είναι μαζί σας! Α, και η Ρηγίλλης!

    Εμπρός στον αγώνα!

    Οξω τα γαιδούρια!
    Να πάνε στα χωριά τους!
    Erwtas Stomaxhs said...
    φίλε h.constantinos

    δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι οι SP είναι "προφανώς" κάτοικοι πολυτελών προαστίων με ιδιωτικά πάρκινγκ. Εγώ ας πούμε σ' ένα κωλοστενό μένω που το πάρκινγκ είναι πλέον ΑΔΥΝΑΤΟ και παρόλα αυτά θα κολλούσα με ευχαρίστηση γαϊδουροαυτοκολλητάκια.
    Το "όπουνάναι" παρκάρισμα ένα μπράγμα δείχνει, ή μάλλον δύο. Πρώτον ότι το κράτος έχει γραμμένο στα παπάρια του τους πολίτες και δεν τους φτιάχνει πάρκινγκ και δεύτερον ότι ο κάθε παράνομος παρκαδόρος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του γράφοντας στα παπάρια του όλους του υπόλοιπους.

    Στη Θεσσαλονίκη παρόλα αυτά υπάρχουν στο κέντρο υπόγεια πάρκινγκ τα οποία είναι άδεια διότι ο κόσμος προτιμά να διπλοπαρκάρει παρά να πληρώσει το παρκινγκ. Και αν μου πει κανείς ότι είναι ακριβό, τότε εγώ θα του πω να πάει στη δουλειά του με το λεωφορείο.

    Τέλος το ότι δεν βλέπεις στους δρόμους εκατομμύρια ανθρώπων με κινητικά προβλήματα δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας έχει δυνατό σπέρμα με αποτέλεσμα να μη γεννιούνται τέτοιοι αλλά πολύ απλά σημαίνει ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κινηθούν στους δρόμους της Ελλάδος αυτοί οι άνθρωποι με το αναπηρικό τους καροτσάκι ή την περπατούρα τους. Όπως είναι αδύνατον να κινηθούν και μητέρες με μωρά στο καροτσάκι.

    Επειδή κάποιες φορές που επιστρέφω από Γερμανία είμαι εντελώς ρέστος αναγκάζομαι να πάρω το λεωφορείο για το σπίτι μοου το οποίο με αφήνει περίπου ένα χιλιόμετρο μεκριά, διότι η στάση δεν βολεύει καθόλου. Το χειρότερό μου είναι να ανηφορήσω από εκεί με τη βαλίτσα που ζυγίζει συνήθως 40 κιλά σέρνοντάς την και τραβόντας την ανάμεσα σε διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και αποκλεισμένα πεζοδρόμια. Πίστεψέ με δεν είναι καθόλου ευχάριστο ακόμα και για κάποιον χωρίς κινητικά προβλήματα.

    Ευχαρίστως λοιπόν θα κολλούσα αυτοκολλητάκια μπας και συνειδητοποιήσει κανείς τη μαλακία του. Και αν με ζητούσε κάποιος τσαμπουκά ευχαρίστως να του έσπαζα και τα μούτρα
    nosyparker said...
    Εγώ έστειλα mail στους streetpanthers για να προμηθευτώ αυτοκόλητα, αλλά δε μου απάντησαν ακόμα. Μόλις τα πάρω στα χέρια μου θα ξεχυθώ στους δρόμους! :-D

    ΥΓ Κων/νεμ, η εύκολη λύση είναι να παρκάρουμε όπου μας βολεύει. Εγώ δλδ όταν κατεβαίνω στο κέντρο με αμάξι, μαλάκας είμαι που παρκάρω στα παντεπιστήμια και μετά περπατάω;
    nosyparker said...
    YΓ2 - Κων/νε βάλε pop-up blocker. Σ'εμάς δεν ανοίγουν παραθυράκια :-P
    Kapetanios said...
    o erwtas pernaei ap' to stomaxi said... "Ευχαρίστως λοιπόν θα κολλούσα αυτοκολλητάκια μπας και συνειδητοποιήσει κανείς τη μαλακία του. Και αν με ζητούσε κάποιος τσαμπουκά ευχαρίστως να του έσπαζα και τα μούτρα"

    Πολίτες εναντίον πολιτών !!! Πολύ φάση σε μιλάω! Από πότε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της έλλειψης χώρων παρκιγκ , των στενών ή και ανύπαρκτων πεζοδρομίων, της υπερσυγκέντρωσης ανθρώπων σε κεντρικές αγορές και δρόμους μεγαλουπόλεων, της ραγδαίας αύξησης αυτοκινήτων, της κάκιστης αστικής συγκοινωνίας, κλπ λύνετε από κάποια "συνειδητοποίηση μιας μαλακίας"?? Το οποίο "ξύπνημα της συνείδησης" μπορεί να επιτευχθεί με αυτοκόλλητα , με χαράγματα αυτοκινήτων η βαμμένα με σπρέι και με "τσαμπουκάδες" άμα κάτσει!! Και όλα αυτά "για το καλό μας" σε μια επίδειξη "πολιτισμικής επανάστασης"!! Μπαίνετε σε μονοπάτια επικίνδυνα κύριοι.
    Είμαι σίγουρος ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν θα συμφωνούσαν σε καμία περίπτωση με το πνεύμα των ημερών , όπως επίσης και μητέρες με καροτσάκια και μωρά παιδιά φορτωμένες συμπράγκαλα , αναγκασμένες να παρκάρουν όπου να ναι για να ανεβάσουν στο σπίτι τους την πραμάτεια τους, το ίδιο!


    nosyparker said... "Εγώ δλδ όταν κατεβαίνω στο κέντρο με αμάξι, μαλάκας είμαι που παρκάρω στα παντεπιστήμια και μετά περπατάω;"

    Όχι βέβαια , αλλά σίγουρα δεν έχεις και κανένα παιδί μαζί σου και σίγουρα- μιας και το ομολογείς- ΔΕΝ μένεις κέντρο! Όπως είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάποιο κινητικό πρόβλημα, είσαι αρκετά νέα για να το κάνεις και ότι δεν πας για δουλειά ή τουλάχιστον δεν είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία!
    Είναι πολύ κουτό να κολλάμε την ταμπέλα του "μαλάκα" σε οποιονδήποτε παρκάρει παράνομα και γενικεύσεις τέτοιου είδους δημιουργούν φανατισμό!
    Μην στρέφεστε εναντίων των συμπολιτών σας τελευταίων και αδύναμων στην αλυσίδα των ενόχων αλλά βρείτε το σθένος και το θάρρος να τα βάλετε με τους κύριους υπεύθυνους οι οποίοι κάθονται και απολαμβάνουν τους "μαλάκες" να πλακώνονται μεταξύ τους!

    H.Constantinos ... μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και όχι, ή μάλλον σίγουρα κάπου έχεις δίκιο και κάπου όχι, όπως βέβαια το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους συνομιλητές που έχουν την ακριβώς αντίθετη άποψη από την δική σου! Δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο και όποιος πέφτει σε αυτήν την λούμπα τροφοδοτεί και αυτός με την σειρά του την λογική του παραλόγου που οδηγεί σε έναν " εμφύλιο" με μόνους κερδισμένους τους ..υπεύθυνους!!

    Σας χαιρετώ και καλά να περάσετε στην συγκέντρωση σας!
    Erwtas Stomaxhs said...
    Καπετάνιε sorry ρε αλλά λίγο απ' όλα χωρίς κρεμμύδι είναι τα σχόλιά σου.
    Τελικά δεν μας λες τι θέλεις
    Kapetanios said...
    Νομίζω ότι ήμουν αρκετα σαφής στο ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!! "Πολίτες εναντίον πολιτών"
    Μπορεί για σένα να μην είναι σημαντικό αλλά για μένα ΕΙΝΑΙ!!
    Kapetanios said...
    Αν μου επιτρέπεις δηλαδή!
    Erwtas Stomaxhs said...
    Αυτό που λες δεν έχει καμιά σχέση. Δεν πρόκειται για αντιπαράθεση πολιτών εναντίων πολιτών. Αυτό υπήρξε στον εμφύλιο. Πρόκειται για μια πράξη απέχθειας στον "σταρχιδισμό". Είναι πάρα πολύ απλό. Το τι μπορεί να επιτευχθεί με αυτό θα φανεί.
    Erwtas Stomaxhs said...
    και φυσικά σου επιτρέπω, μια και κάνεις τα σχόλιά σου "επώνυμα" χωρίς να βρίζεις άσκοπα.

    Μόνο τα troll μου τη δίνουν.
    Kapetanios said...
    Πράγμα που φαίνετε κολαούζο δεν θέλει λέγον οι παλιοί ...και εγώ μάλλον προς τα εκεί αγναντεύω.
    Δηλαδή για να καταλάβω...εάν έβριζα "άσκοπα" και "ανώνυμα" δεν θα μου επέτρεπες να θεωρώ τι είναι σημαντικό για μένα??
    Erwtas Stomaxhs said...
    Δεν ξέρω αν την έχεις ψυλλιαστεί, αλλά κυκλοφορούν διάφοροι περίεργοι στην πιάτσα. Οπότε αν έβλεπα κάποιο σχολιάκι του τύπου:

    anonym said:
    Γαμώ τη μάνα σου παλιοπουσταρά για 'μένα σημαντικό είναι αφήσεις όλους τους αυτοκινητάδες στην ησυχία τους μη σου γαμήσω τον χριστό και την παναγία

    τότε μάλλον δεν θα σου επέτρεπα να θεωρείς τίποτα.
    Kapetanios said...
    Κοίταξε, δεν είμαι και τόσο ψυλλιασμένος χώρια που δεν μου αρέσει να πουλάω μούρη ....με το πληκτρολόγιο, να ΄όπως καλή ώρα τώρα εσύ!
    Και για φαντάσου να βρεθείτε με αυτόν τον ανώνυμο και με τους περίεργους(κατά πως λες) λέει φάτσα κάρτα !!
    Μάλλον τότε θα είμαστε σίγουροι "Το τι μπορεί να επιτευχθεί με αυτό" ε!
    Για αυτό σε λέω "πράγμα που φαίνετε κολαούζο δεν θέλει"
    Άντε καληνύχτα.
    H.Constantinos said...
    Αγαπητή Nosy:
    Οταν κατεβαίνεις κέντρο και παρκάρεις μακρυά, έχεις να περάσεις από το γραφείο Α να αφήσεις κάτι χαρτιά, και μετά από το Β 15 τετράγωνα μακρυά να αφήσεις κάτι τιμολόγια, και μετά να προλάβεις την τράπεζα γιατί λήγει μιά επιταγή και θα σφραγισθεί, και μετά να προλάβεις την πολεοδομία πρίν τις 12.00 να δείς τί κάνει ο φάκελλος, και μετά την εφορία πρίν τη 1.30 που κλείνει το ταμείο γιατί λήγει ο ΦΠΑ, και μετά πίσω στο προάστιο στην οικοδομή γιατί περιμένεις την μπετονιέρα ;;;
    Nosy, ξέρεις πώς είναι αυτές οι καταστάσεις ; Τελειώνουν με τα λεωφορεία ;
    Ο ηλεκτρολόγος, ο υδραυλικός, ο ξεβουλωτής αποχετεύσεων που έχει 4 ραντεβού μέχρι το απόγευμα, τί θέλεις να κάνει ; Να παρκάρει στα πανεπιστήμια και να το κόψει με τα πόδια με την εργαλειοθήκη των 30 κιλών γιά να φανεί πολιτισμένος όπως εσύ ;
    Στον χρυσό οδηγό θα βρείς μερικές χιλιάδες ακόμα τέτοια επαγγέλματα... Που χωρίς αυτοκίνητο, δεν βγάζουν μεροκάματο.

    Φίλε Ερωτοστόμαχε:
    Οχι, δεν έβγαλα συμπέρασμα καταγωγής βορείων προαστίων κλπ, και το διευκρινίζω κάπως. Μία υπερβολή έμφασης όμως, επιτρέπεται, νομίζω... Δεν πιστεύω πάντως ότι κάποιος που σκέφτεται και λειτουργεί έτσι (ως SP) κάνει κάποια δουλειά από αυτές που λέω παραπάνω στην Nosy...
    Με ενοχλεί η λογική "Δεν με νοιάζει τί θα κάνεις, να κόψεις το σβέρκο σου." Οι SP έχουν να προτείνουν κάτι στον ηλεκτρολόγο -πχ- εκτός από το να κόψει το σβέρκο του ;
    Λόγω χώρου, συμβαίνει να ξέρω πολλούς τέτοιους "προνομιούχους", σκεπτόμενους, ευαισθητοποιημένους, διανοούμενους, κάθετους κατά του αυτοκινήτου, από τις περιοχές που έλεγα... Μιλάω γιά φίλους μου, που όμως ζούν στον κόσμο τους -έναν πολύ άνετο κόσμο... Εχω βαρεθεί να τους ακούω.
    Είμαι και εγώ προνομιούχος: Ζώ και εργάζομαι στο κέντρο, κάνω τις δουλειές μου με τα πόδια, και τις άλλες, αυτές που έχουν τέτοιο τρέξιμο στην κίνηση και το καυσαέριο και την κόλαση του μποτιλιαρίσματος και του χύμα παρκαρίσματος τις κάνουν άλλοι που πληρώνονται γι'αυτό. Ε, όχι να τους κυνηγάμε κιόλας... Από αυτό ζούν...

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν μερικές χιλιάδες δεσμευμένες θέσεις παρκαρίσματος. Γιά πρεσβείες, υπηρεσιακά οχήματα, κόμματα, άσχετους οργανισμούς, παράγοντες, κομματικά στελέχη, άλλα στελέχη, τράπεζες, βουλευτές, παρακαθήμενους, δήθεν ανάπηρους, κλπ, κλπ.
    Οι SP έχουν τη μαγκιά να τυπώσουν ένα αυτοκόλλητο που να λέει: "Είμαι βύσμα, έχω κονέ, αυτή η κοινόχρηστη θέση μου ανήκει ακόμα κι άν λείπω διακοπές. Ψάχνε μαλάκα να βρείς ελεύθερη.", και να το κολλάνε στις διάφορες Mercedes και τα Cayenne και τα ML ; Αυτό θα είχε νόημα.

    Αυτά...
    Erwtas Stomaxhs said...
    @kapetanios καληνύχτα. Το που είδες ότι πουλάω μούρη μόνο εσύ το ξέρεις. Εγώ απλά πήρα θέση γιατί με αρέσει να λέω τι θέλω και όχι τι δεν θέλω. Αυτό είναι εύκολο.

    @constantinos είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα τουκέντρου δεν ανήκουν αποκλειστικά σε ηλεκτρολόγους και υπάλληλους για τις εξωτερικές δουλειές. Τα περισσότερα είναι της κυράτσας Α και της κατίνας Β που θέλουν να κάνουν άνετα τα ψώνια τους και τα κομμωτήριά τους, του βουτυρομπεμπέ που πουλάει μούρη με ανοιχτά παράθυρα και τέρμα τα σκυλάδικα, του δημόσιου υπάλληλου που το παρκάρει έξω από την υπηρεσία του, του καταστηματάρχη κτλ. κτλ. Όλοι αυτοί θα μπορούσαν να πάρουν το αστικό και να αποσυμφορήσουν την κατάσταση αλλά δεν το κάνουν.
    Kapetanios said...
    o erwtas pernaei ap' to stomaxi said... "Εγώ απλά πήρα θέση γιατί με αρέσει να λέω τι θέλω"

    Δεν ξέρω ρε γμτ αν αξίζει να γράφω μια διαφορετική άποψη σε κάποιους που ακούν μόνο τον απόηχο της φωνής τους, και δεν απευθύνομαι ούτε και είμαι φορτωμένος μόνο με σένα.
    Έχω βαρεθεί πραγματικά να προσπαθώ να αναλύω και να ξαναματααναλύω την μαλακία που σκέφτομαι την ώρα που κάποιος είναι κολλημένος με την δική του! Τέλος πάντων επειδή έχω το κουσούρι του διαλόγου μέσα μου ας πω κάτι ακόμη.
    Πού είδες ρε λεβέντη ( φιλική προσφώνηση μιας και είπαμε και κάνα δυο κουβέντες) ότι εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πως μπορεί να υπάρχει έστω και ένας ...έστω και ένας θεσσαλονικιός που να μην θέλει μεγάλα και ασφαλή πεζοδρόμια 3-4-5 λωρίδες κυκλοφορίας με μεγάλες εκτάσεις πράσινου , με άνετες και πολλές θέσεις παρκιγκ με ποδηλατοδρόμους , με ράμπες ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, συμπολίτες και συνανθρώπους με σεβασμό στην άποψη του άλλου και το δικαίωμα του άλλου στην ζωή!!!!
    Μου λες και μάλιστα κομπάζοντας ότι εσύ λέει σου αρέσει να λες το τι θέλεις γιατί είναι δα πάρα πολύ δύσκολο!! Είμαστε χορτάτοι και γεμάτοι από αυτούς που θέλουν φίλε μου για κανέναν που ΔΕΝ θέλει ψάχνουμε!! Θες και κρεμμύδι στα σχόλια μου!! Και τι είναι τα σχόλια και οι απόψεις του καθενός μας?? Μια πίτα γύρο με μουστάρδα και τζατζίκι είναι?? Θα σου ήμουν περισσότερο αρεστός ή και περισσότερος "σοφός" εάν έλεγα και εγώ πάρτε ρε τα ντουφέκια να τους γαμήσουμε τους μαλάκες, τι αυτοκόλλητα και κουραφέξαλα φωτιά και τσεκούρι ρε στους παλιομπαγλαμάδες τους παράνομους τις αδερφές που μας χαλάνε το ίματζ, τους μαύρους τους Αλβανούς, τις ρωσίδες που χαλάνε οικογένειες θα λέγανε και θα τσιρίζανε τίποτα θεούσες, και τα λοιπά και τα λοιπά !
    Με φόρτωσες βραδιάτικα όχι γιατί διαφωνούμε στο τι θέλουμε , με τι τρόπο θα το πάρουμε είναι το θέμα!
    Και επί του θέματος ο μόνος τρόπος να μην πάρουμε ΤΙΠΟΤΑ είναι όταν πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Ο πολίτης , ο θεσσαλονικιάς είναι ο τελευταίος που φταίει. Φταίει ο γάιδαρος και πάμε να χτυπήσουμε το σαμάρι λέμεεεε!! Παραδείγματα ασύδοτων, ανήθικων, απάνθρωπων , υπάρχουν σε όλες της δραστηριότητες της ζωής μας. Εδώ θα λείψουν? Με δέκα αυτοκόλλητα και 2-3 «μαγκιές» ?
    Καλύτερα σου λέει ο άλλος να κάνουμε και καμιά μαλακία από το να μην κάνουμε τίποτα!! Τι λες ρε μπαγλα που είναι καλύτερα!! Για να τα κάνεις σκατά και μάλιστα πατημένα που για να πάψουν να βρωμάνε και να ζέχνουν θα περάσουν χρόνια??
    Έλληνες , μια ζωή γιούρια στα παλιούρια, γεμάτοι πάθος, με το αίμα τους να βράζει αλλά δυστυχώς όχι για πάνω από 2-3 βδομάδες, τι βδομάδες μέρες να λέμε καλύτερα!
    Άντε να σταματήσω εδώ τώρα που ψιλοηρέμησα και τα λέμε αύριο πάλι!
    Άκου κρεμμύδια!! :)))
    Erwtas Stomaxhs said...
    άκου και 'συ τότε κάτι ρε φίλος.
    Εγώ νομίζεις δεν έχω βαρεθεί να διαφωνώ και να βρίζομαι πίσω από πληκτρολόγια;
    Σε εξήγησα το σκηνικό με τους ανώνυμους γιατί αυτοί οι γελοίοι δεν κάθονται να συζητήσουν. Έρχονται μόνο να βρίσουν. Και 'συ το παρεξήγησες κι αυτό και είπες ότι πουλάω μαγκιές.
    Μαζί σου κάθομαι και απαντάω και διαβάζω τι λες γιατί φαίνεται ότι όντως το σκέφτεσαι το πράγμα και σ' ενδιαφέρει.
    Την ιστορία με τ' αυτοκόλλητα δεν την σκέφτηκα εγώ, την σκέφτηκαν κάποιοι συμπολίτες μας και μ' άρεσε πολύ η ιδέα. Μ' άρεσε γιατί κάποιοι ευαισθητοποιούνται και λένε όχι στον σταρχιδισμό.
    Ο σταρχιδισμός με τρελαίνει σαν στάση. Με γυρνάει τα έντερα.
    Φυσικά θα ήταν ευχής έργο να έχουμε δρόμους με 100 λωρίδες και άλλα τόσα πεζοδρόμια αλλά δεν έχουμε.
    Αυτό τι σημαίνει λοιπόν; Ότι θα πρέπει να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να μη παίρνουμε για το παραμικρό το αυτοκίνητό μας. Απλό είναι ρε φίλος. Διότι μη με πεις ότι πιστεύεις ότι τα δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα του κέντρου είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να βρίσκονται εκεί. Τέλος πάντων ρε φίλος. Απ' ότι κατάλαβα εσένα σε πειράζει το αυτοκόλλητο, μη παρκάρεις παράνομα λοιπόν για να μη το βρεις κολλημένο στο αμάξι σου.

    ΥΓ: τα ρατσιστικά περί Αλβανών και Μαύρων τι τα ήθελες; με χάλασες.
    Kapetanios said...
    Εαν το μόνο που κατάλαβες απ αυτά που έγραψα είναι : "Απ' ότι κατάλαβα εσένα σε πειράζει το αυτοκόλλητο, μη παρκάρεις παράνομα λοιπόν για να μη το βρεις κολλημένο στο αμάξι σου" ( !!!!) ... τότε δεν έχουμε να πούμε τίποτα παραπάνω οι δυό μας!!
    Την καλημέρα μου.
    nosyparker said...
    Συγνώμη που επεμβαίνω κιόλας, αλλά επειδή Καπετάνιε μου που δε μας φτιάχνουν δημόσια πάρκινκ και μεγάλα πεζοδρόμια, δε σημαίνει ότι κι εμείς πρέπει να βάζουμε το λιθαράκι μας για να γίνει χαοτική η κατάσταση στο κέντρο!!!
    Τα μισά και παραπάνω αυτοκίνητα στην πόλη ανήκουν σε κάποιους που ενώ θα μπορούσαν να πάρουν το λεωφορείο, προτιμούν απλά να πάνε στη δουλειά τους κουρσάτοι. Ακόμα και για τα ψώνια τους ή για καφέ οι φίλες μου πάνε στην Αριστοτέλους με ΙΧ και παρκάρουν στο πεζοδρόμιο. Γιατί λοιπόν εγώ αυτήν την κότα να μην την κράξω με αυτοκολλητάκι;
    Χθες βράδυ θα μπορούσα να διπλοπαρκάρω έξω από το μπαρ που διασκέδαζα αλλά προτίμησα να περπατήσω 10 λεπτά για να μην προκαλέσω πρόβλημα σε κάποιους. Κι όμως ξέρεις πόσα διπλοπαρκαρισμένα συνάντησα μέχρι να φτάσω; Γιατί να θέλουμε ακομα και στη διασκέδαση να πάμε με αμάξι; Πάρε ένα ταξί στην τελική αν δε θες να τα δώσεις σε πάρκινκ.
    Δεν είπε κανείς ότι το αυτοκόλητο θα λύσει το πρόβλημα, αλλά είναι ένας τρόπος να δείξουμε την αντίδρασή μας.

    Τώρα αν οξύνθηκαν οι τόνοι, το θεωρώ εντελώς ανεδαφικό και καλά θα ήταν να σταματήσει εδώ.
    Erwtas Stomaxhs said...
    nosy είναι πράγματι τόσο μα ΤΟΣΟ απλό!

    Αυτονόητα πράγματα λέμε.

    Πραγματικά μερικούς δεν μπορώ να τους καταλάβω ρε γαμώτο...

Post a Comment