Ύμνος στον αδόξαστο (ντραμμερ)

Το πραγματικό όνειρο τουΚαφουρούτσου, μιας κ την αρχίσαμε την κουβέντα, είναι να συμμετάσχει μόνος του στο ετήσιο Edinburgh Military Tatoo - φεστιβάλ στο Κάστρο του Εδιμβούργου αποκλειστικά για στρατιωτικές μπάντες απ'όλον τον κόσμο, με προτίμηση στους γκαϊτατζήδες κ τα κρουστά.

(πσσστ! αμα σε κουράσει αυτό, πάνε παρκατ'. είνα πιο μικρά κ πιο χαριτωμένα τα βιντεάκια)



Για τον Ελβετικό στρατό δεν νομίζω ότι είναι. Δείχνουν πολύ σοβαροί άνθρωποι... Δεν είναι αυτό το στυλ του καφού.



Για τον Νεοζηλανδικό, όμως, τι να πω... Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να τον φανταστώ να παρατάει τα ντραμς κ να ξεκινάει παραδοσιακούς μαορί χορούς...




Posted by itelli 7:48 μ.μ.

4 Comments:

  1. kafouroutsos said...
    euharisto tous fititas
    astrap said...
    Εχω να πω οτι ο Καφου ειναι πλεον εξαιρετικος χορευτης μετα απο πολλα μαθηματα μαζι μου στο Λοντον Μπαρς Γιουνιβερσιτι(με εχει θαυμασει πολυ κ με αντιγραφει στον χορο).Απλως εχει ενα προβλημα,προσαρμοζει ολους τους χορους στο χασαποσερβικο...Τωρα το γιατι,ας σας το πει ο ιδιος(αυτα που λεω ειναι περα για περα αληθινα και απλα καταγραφω,ενας ρεπορτερ της ζωης κ του δρομου(οντως παρα λιγο να γινω αθλιτικογραφος μια φορα(οντως αληθεια κ αυτο))).
    Αυτα.
    kafouroutsos said...
    Ofeilo na paradehto oti sto horo eho thaumasei ton astrapogianno opos episis eho thaumasei kai tin ikanotita tou na kanei tis gomenes na trehoun panikovlites akoma kai an ton goustaroun. Endeiktiki sizitisi astrapogainnou kai simpathous italidos:
    -Astrap : So, what are you doing in London?
    Ital: Well, I'm looking for a job. I used to be a lawyer in Italy
    Astrap: I used to be a prime minister in Greece!!!!!!!!
    astrap said...
    δεν ειπε αι μ λουκιν φορ α τζομπ

Post a Comment