12 εναντίον 9, ξεφτιλισμένοι χαμουτζήδες!

Εχθές αδέρφια έγινε όλη η Ελλάδα μάρτυρας μιας ακόμη σφαγής εις βάρος της μόνης περήφανης ομάδας αυτής της πουστοχώρας. Εχθές ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε εναντίον μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, εχθές ο ΠΑΟΚ έπαιζε εναντίον του αιώνιου νταβατζή της Ελλάδας, που έχει στην τροπαιοθήκη του τα πιο βρόμικα και σάπια έπαθλα.Εχθές πήγαμε να παρακολουθήσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, έχοντας τουλάχιστον την ελπίδα ότι θα δούμε ένα ματς με 11 παίκτες εναντίον 11 αντιπάλων, έτσι όπως μάθαμε στην αλάνα όταν ήμασταν πιτσιρικάδες και έτσι όπως αντιμετωπίζει η ομάδα μας στην έδρα μας όλους τους φιλοξενούμενούς της. Γιατί απλά ο ΠΑΟΚτσής σιχαίνεται την πουστιά και ξενερώνει όταν δεν παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις.
Αντ' αυτού παρακολουθούσαμε εξ αρχής έναν αγώνα μέσα σ' ένα ψόφιο γήπεδο που για να πάρει μπρος ο γηπεδούχος χρειαζόταν και τον δωδέκατο παίκτη του, ΌΧΙ τον κόσμο του, όπως συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες, αλλά το κοράκι του, όπως συμβαίνει στον τρύπιο τον γαύρο.
Ακόμα και έτσι, παίζοντας 12 εναντίον 11, ο ευρωπαίος πισογλέντης δεν έβλεπε φως. Τα σαλιγκάρια του θρήνου έπεφταν κάτω και ζητούσαν από τον σφαγέα Κουκουλάκη χείρα βοηθείας για να σηκωθούν, όπως οι μπόμπιρες στο πάρκο που παίζουν με την μαμά τους και πέφτουν απ' την τσουλήθρα. Και αφού είδε και απόειδε ο κόραξ που μέχρι εκείνη την στιγμή είχε ήδη ξεφτιλιστεί είπε από μέσα του "σάματις τι άλλο έχω να χάσω; ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν".
Ακόμα και οι αθηναίζικες εφημερίδες βγαίνουν κατόπιν εορτής να σημαιώσουν την σφαγή! Αθηναίζικες εφημερίδες όλων των αποχρώσεων, όπως ας πούμε αυτή η κιτρινόμαυρη.
Αλλά και αυτή η ερυθρόλευκη! Φευ! Το είδαμε κι αυτό! Αν ήμουν θρήνος θα πήγαινα τώρα να πνιγώ!
Κοιτάξτε τι γίνεται στο λεκανοπέδιο! Γέμισαν τα περίπτερα ειδήσεις με την ξεφτίλα! Τόσα χρόνια που ήσασταν ρε πίπες; Τώρα σας έπιασε το φιλότιμο; Αλλάξτε πόλη! ΠΑΟΚ είναι όλοι!
Και το βιολί συνεχίζεται. Ειδήσεις και εικόνες για την χθεσινή σφαγή στο τηγάνι μοστράρουν σε όλα τα αθηναίζικα πρωτοσέλιδα.
Ορίστε και ακόμα μια πιο συγκεκαλυμμένη προσέγγιση του χθεσινοβραδινού μακελέματος.
Μακάρι να γινόταν κάτι για την κάθαρση. Μακάρι να μας δινόταν η ευκαιρία ν' αγιάσουμε και 'μεις οι δύσμοιροι του Βορρά. Μακάρι να τεθεί κάποια στιγμή το ζήτημα της διχοτόμησης αυτής της πουστοχώρας. Ούτως ή άλλως οι μονίμως χαμένοι θα είμαστε μια ζωή. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε περισσότερο από την αξιοπρέπειά μας. Ας γίνουμε ανεξάρτητοι, ας ονομάσουμε τον Βορρά Δημοκρατία της Θεσσαλονίκης ή Δημοκρατία της Αιτιατικής, δεν με νοιάζει. Μόνο δεν θέλω να ανήκω σ' αυτούς τους μπάσταρδους. Θέλω περηφάνεια και ΠΑΟΚτσιλίκι!
Και που 'στε γαμιόληδες;;; γλυκουλίνια μας;;; Την Κυριακή σας περιμένουμε στον ΝΑΟ! Ελπίζω να ξέρετε από τώρα πως πρέπει να μας έρθετε ε; Τα στριγκάκια σας θέλω να είναι καυτά και κόκκινα!

Posted by Erwtas Stomaxhs 10:49 π.μ.

0 Comments:

Post a Comment